Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα για Windows από την Kaspesky κάνει έναν πλήρη έλεγχο του συστήματός σας [μεταξύ των οποίων, μνήμη, DLL, firewall] και αποκαλύπτει όχι μόνο αν υπάρχουν malware και ιοί, αλλά και πιθανές αδυναμίες του συστήματός σας που θα μπορούσαν να γίνουν αιτία προβλήματος.
 Το Kaspersky System Checker ανήκει στην κατηγορία των «φορητών» προγραμμάτων που δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν, αλλά προσέξτε ότι στο directory από όπου θα το τρέξετε δημιουργεί αμέσως έναν φάκελο με την ονομασία «ksc» όπου κρατάει τα δεδομένα του. Η διαδικασία ανίχνευσης διαρκεί μερικά λεπτά ανάλογα με την ταχύτητα του συστήματός σας. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, προσφέρει και τη δυνατότητα για εύκολη απεγκατάσταση των πολύ μεγάλων προγραμμάτων ή προγραμμάτων που χρησιμοποιείτε σπάνια [τα ομαδοποιεί σε κατηγορίες για να μπορείτε να τα δείτε αμέσως]. Και αν θεωρήσετε ότι καθυστερεί υπερβολικά να εμφανίσει τα τελικά αποτελέσματα, σας επιτρέπει να αρχίσετε να τα βλέπετε ακόμα και πριν την πλήρη ολοκλήρωση του ελέγχου!
·                                 Download  http://free.kaspersky.com/us
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: