Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Facebook για τη νέα υπηρεσία αγοραπωλησιών Facebook Marketplace,  άρχισαν να εμφανίζονται στους χρήστες του αγγελίες για όπλα, ναρκωτικά και πολλά ακόμα. Ένα τεχνικό πρόβλημα στο Facebook Marketplace, όπως φαίνεται ήταν η αιτία να εμφανίζονται στους χρήστες προϊόντα προς πώληση που παραβίαζαν την πολιτική του όπως είναι ναρκωτικά, όπλα, και πολλά ακόμα παράνομα προϊόντα πράγμα που έκανε το Facebook να βγάλει επίσημη ανακοίνωση και να ζητήσει συγνώμη από τους χρήστες του.
Το Facebook μετά τη συγνώμη του, εξήγησε οτι το πρόβλημα εντοπίστηκε στο σύστημα αξιολόγησής το οποίο δεν μπορούσε να να αναγνωρίσει κάποιες αναρτήσεις που παραβίαζαν την εμπορική πολιτική του και τους κανόνες λειτουργίας της κοινότητας με αποτέλεσμα ορισμένες αναρτήσεις που παραβίαζαν την πολιτική του δημοφιλούς κοινωνικού δίκτυου να γίνουν ορατές σε ανθρώπους που επισκέφθηκαν το Marketplace.
 Ήδη το Facebook έχει λύσει το πρόβλημα αυτό και πλέον γίνεται στενή παρακολούθηση για την ταυτοποίηση και απομάκρυνση των παραβάσεων πριν “βγουν στον αέρα”  και τα δουν περισσότεροι χρήστες του Marketplace.
 Τέλος το Facebook Marketplace αναμένεται να διευκολύνει πάνω από 450 εκατομμύρια χρήστες στην αγορά και πώληση αντικειμένων μέσα από το Facebook, και σίγουρα έχει ήδη ξεκινήσει να προκαλεί πονοκέφαλο στην Amazon, το eBay και παρόμοιες υπηρεσίες διαδικτυακού εμπορίου.
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: