Ένας μήνας έμεινε (αν η Microsoft κρατήσει τον λόγο της) που οι προτροπές για αναβαθμίσεις σε Windows 10 θα συνεχίσουν να ενοχλούν τους χρήστες παλαιότερων συστημάτων. Αν και είστε και εσείς χρήστης του Windows 7 ή του Windows 8.1, και σας ενοχλεί η Microsoft παρακάτω θα δούμε ένα διαφορετικό τρόπο για να αποτρέψετε την αναβάθμιση σε Windows 10. Ακολουθήστε τις οδηγίες:
Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου με αναζήτηση για regedit.Ακολουθήστε τη διαδρομή:

1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options
Δημιουργήστε ένα νέο κλειδί που ονομάζεται GWX.exe κάνοντας δεξί κλικ στο πλήκτρο «Επιλογές εκτέλεσης του αρχείου εικόνας».Με το κλειδί GWX.exe επιλεγμένο, κάντε δεξί κλικ στην κενή περιοχή στα δεξιά και επιλέξτε Νέα τιμή συμβολοσειράς.Ονομάστε την τιμή ‘Debugger’ και κάντε διπλό κλικ πάνω της.Στα δεδομένα της αξίας Debugger, πληκτρολογήστε:
1
rundll32.exe
Κάντε κλικ στο OK και κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.Αυτό ήταν. Τώρα η εφαρμογή αναβάθμισης σε Windows 10 δεν θα πρέπει να τρέχει στο σύστημά σας, ακόμη και αν η ενημερωμένη έκδοση που εγκαθιστά το Get Windows 10 (KB3035583), έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.Αυτό το tweak θα πρέπει να λειτουργεί για όσο διάστημα το όνομα του εκτελέσιμου που ξεκινά την αναβάθμιση σε Windows 10 ονομάζεται GWX.exe. Εάν το όνομα του αρχείου αλλάζει, απλά να το αλλάξτε το και εσείς στο Μητρώο. Για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα παραπάνω βήματα, κατεβάστε το .zip και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που θα βρείτε μέσα. To .zip περιέχει δύο αρχεία, με διπλό κλικ στο Reg to Stop GWX.reg εφαρμόζετε τις παραπάνω αλλαγές, ενώ με διπλό κλικ στο Reg to Undo Stop GWX and allow it.reg επαναφέρετε το σύστημά σας όπως ήταν πριν.


Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: