Μπορεί ένα hacked ηλεκτρονικό τσιγάρο να παίξει παιχνίδια; Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να παρέχουν κάποια πλατφόρμα για να παίξετε παιχνίδια που υπάρχουν σε κινητά. Ένας χρήστης ηλεκτρονικού τσιγάρου και συγκεκριμένα ενός eVic-VTC Mini, κατάφερε να παραβιάσει την προσωπική του συσκευή για να εφαρμόσει το δημοφιλές κινητό παιχνίδι Flappy Bird.
 Έτσι μπορεί να παίξει το παιχνίδι στην ενσωματωμένη OLED οθόνη. Ο Balázas Bánk κατάφερε να χρησιμοποιήσει το αναβαθμίσιμο firmware για να εγκαταστήσετε ένα custom ROM του παιχνιδιού. Το παιχνίδι είναι μπορεί να παίξει χωρίς ατέλειες και είναι πλήρως ελέγξιμο χρησιμοποιώντας την προσαρμοσμένη ROM και το υπάρχον υλικό του ecig.
 Ο Balázas Bánk μάλιστα ισχυρίζεται ότι οι φίλοι των παλαιών Nokia μπορούν να έχουν και μια λειτουργική έκδοση του Snake. Αν θέλετε να κάνετε hacked το eVic-VTC Mini που χρησιμοποιείτε και να εφαρμόσετε το Flappy Bird ο Bánk παρέχει τα απαραίτητα αρχεία στο link που υπάρχει στο τέλος της δημοσίευσης
 Δείτε το βίντεο


Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: