Το Facebook μόλις ανακοίνωσε ότι από σήμερα επιτρέπει τις ομαδικές φωνητικές κλήσεις σε όλους μέσω της εφαρμογής Faceboοk Messenger. Όπως φαίνεται το νέο χαρακτηριστικό θα αρχίσει να διατίθεται σε όλους τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών.
Έτσι αν δεν το έχετε ακόμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής. Όσοι έχουν ήδη αυτή τη δυνατότητα στον Messenger, πατήστε το εικονίδιο του τηλεφώνου για να ξεκινήσετε μια ομαδική κλήση. Η επόμενη οθόνη θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τα άτομα που θέλετε και να τα προσκαλέσετε στην συνομιλία σας. Φυσικά αρχικά δεν θα μπορείτε να συνομιλήσετε με πολλούς καθώς θα πρέπει να εγκαταστήσουν όλοι την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.
 Επίσης προς το παρόν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει συνομιλίες βίντεο, αλλά είναι πιθανώς θέμα χρόνου πριν από το Facebook τις ενεργοποιήσει με μια επόμενη ενημέρωση.
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: