Το Popcorn Time, είναι μια εφαρμογή που κάνει streaming βίντεο από torrents. Η διάσημη εφαρμογή μόλις απέκτησε μια νέα web έκδοση: Το Popcorn Time Online είναι εδώ. Σε αντίθεση με άλλες προσπάθειες που εμφάνιζαν το Pοpcorn Time στα προγράμματα περιήγησης, η συγκεκριμένη υπηρεσία τροφοδοτείται από ένα εργαλείο που ονομάζεται Torrents Time.
Πως λειτουργεί η αναβαθμισμένη έκδοση; Κάνει streaming τις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές μέσω ενός ενσωματωμένου torrent client. Οι προγραμματιστές μάλιστα της νέας εφαρμογής κυκλοφορήσαν ελεύθερα τον κώδικα για να μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή.Έτσι αν το Popcorn Time ήταν ο χειρότερος εφιάλτης του Hollywood, το Torrents Time μάλλον θα κάνει τα στούντιο να παραμιλούν.Για όσους δεν γνωρίζουν το Popcοrn Time, ουσιαστικά αυτοματοποιεί ουσιαστικά την όλη διαδικασία κατεβάσματος torrent. αφού κάνει  streaming τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές χρησιμοποιώντας το traffic χιλιάδων seeders. Έτσι η απόκτηση πειρατικού περιεχομένου έγινε παιχνίδι και μάλιστα χωρίς το περιεχόμενο να αποθηκεύεται στον δίσκο του τελικού χρήστη, αφού το streaming χρησιμοποιεί την προσωρινή μνήμη.Μέχρι στιγμής η MPAA και γενικότερα το Hollywood και οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων δεν έχουν καταφέρει να κλείσουν την υπηρεσία.
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: