Το πραγματικά μοναδικό χαρακτηριστικό της Kaspersky Antivirus Free είναι η συμβατότητά του με άλλα προϊόντα. Με λίγα λόγια μπορεί να συνεργαστεί ακόμα και με δεύτερο λογισμικό anti-virus (πράγμα φυσικά που δεν το συνιστά κανείς).
 Έρχεται εντελώς δωρεάν λύση με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της κύριας εφαρμογής. Ο εγκαταστάτης δεν περιέχει ad-ware όπως άλλα γνωστά δωρεάν λογισμικά, δεν κατασκοπεύει και δεν εντοπίζει τους χρήστες.
 Τα παραπάνω ακούγονται πολύ καλά για όσους επιθυμούν να έχουν μια πιο ισχυρή ασφάλεια πέρα ​​από αυτή που προσφέρει το Windows Defender.
 Το δωρεάν anti-virus της Κaspersky προσφέρει προστασία από ιούς σε πραγματικό χρόνο, φιλτράρει το web για την προστασία του χρήστη από κακόβουλες ιστοσελίδες. Παράλληλα προσφέρει ένα premium μηχανισμό αυτοπροστασίας και μια διεπαφή χρήστη που επιτρέπει και χειροκίνητους ελέγχους συστήματος ή αρχείων.
 Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής όπως ο Γονικός έλεγχος, Προστασία πληρωμών στο διαδίκτυο, προστασία κινητών συσκευών και τεχνική υποστήριξη είναι απενεργοποιημένα στην δωρεάν έκδοση.
 Ωστόσο, εξακολουθεί να λαμβάνει δωρεάν όλες τις ενημερώσεις αυτόματα.
 Η Κaspersky ισχυρίζεται ότι δωρεάν anti-virus είναι ελαφρύ και δεν κάνει κατάχρηση στους πόρους του συστήματος σας.
 Ας περάσουμε όμως και στα άσχημα νέα. Το δωρεάν Κaspersky Antivirus που μόλις κυκλοφόρησε είναι διαθέσιμη προς το παρόν, μόνο στα Ρώσικα και η εταιρεία δεν έχει δώσει κάποια ημερομηνία κατά την οποία θα είναι διαθέσιμο σε άλλες γλώσσες.
 Αν παρόλα αυτά ενδιαφέρεστε να το δοκιμάσετε μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link: products.kaspersky-labs.com
Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment:

0 comments: