ΜΕΡΙΚA TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ

Περιορισμός γραφικών / εικονιδίων.
Ενώ οι εικόνες μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την εμφάνιση ενός site , μπορούν επίσης να επιβραδύνουν πραγματικά πάρα πολύ , αν χρησιμοποιούνται πάρα πολλές .Προσπαθήστε να αποφασίσει εάν όλες οι εικόνες σας χρειάζονται πραγματικά ( αρκετά ωραία αποτελέσματα μπορεί να γίνουν και με css , ώστε μερικές φορές οι εικόνες να είναι αχρείαστες . )

 Ταχύτερη Εικόνες; Μείωσε το μέγεθος των αρχείων
 Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες εντελώς δωρεάν , Online optimizers εικόνας ώστε να μην χρειάζεται καν να εγκαταστήσετε τίποτα και είναι εξαιρετικά εύκολα στην χρήση !
 Yahoo! Smush.it™ Σας επιτρέπει να ανεβάσετε κάποια αρχεία ή να δώσετε μια διεύθυνση URL .
Το εργαλείο στη συνέχεια λαμβάνει τις εικόνες, τους βελτιστοποιεί και σας λέει πόσα bytes μπορείτε να εξοικονομήσετε , χωρίς να μεταβληθεί ούτε στο ελάχιστο η ποιότητα της εικόνας .
Μπορείτε να κατεβάσετε ένα zip αρχείο με όλες τις εικόνες σας.
 Online Image Optimizer Θα μειώσει σημαντικά το μέγεθος του αρχείου των gif , jpg , ή pngs σας και ούτε εσείς ή οι επισκέπτες σας θα μπορούν να δουν τη διαφορά , εκτός από μια σελίδα που φορτώνει πολύ πιο γρήγορα!
 Για τα JPEG , δοκιμάστε JPEG Wizard, επίσης δωρεάν.
 Αποθηκεύστε Όλες οι εικόνες σε GIF ή PNG
 GIF σημαίνει " Graphics Interchange Format " και PNG σημαίνει " Portable Network Graphics " Και οι δύο αυτές μορφές είναι καλά συμπιεσμένες , μικρότερες σε μέγεθος και υποστηρίζονται ευρέως από όλα τα browsers.
Αλλά αν το μέγεθος σας ανησυχεί τότε το PNG συμπιέζετε πολύ καλύτερα από ό, τι το GIF . Σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και 5-25% .
 Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές τις μορφές εικόνας θα μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος φόρτωσης του blog σας κατά 60 %, δηλαδή 70- 90KB
Το μέγεθος είναι κατά προσέγγιση βέβαια , το πραγματικό μέγεθος εξαρτάται από τον αριθμό των εικόνων που χρησιμοποιείτε στην σελίδα σας .
 Καθορίστε το height και width για κάθε σας εικόνα
Αποφεύγετε την χρήση του Flash περιεχομένου
 Flash περιεχόμενο αυξάνει σημαντικά το loadtime του blog σας.
Αποφεύγοντας φλας και τα συναφή plugins μπορείτε να συμβάλλετε στην απόδοση του δικτυακού σας τόπου.
Flash είναι επίσης γνωστό ότι είναι πολύ κακό για SEO.
 Αποφύγετε πάρα πολλές διαφημίσεις
 Φροντίστε να μην εμφανίζονται πάρα πολλές διαφημίσεις στο ιστολόγιό σας.
Πολλές διαφημίσεις είναι γεμάτες από περιττό html περιεχόμενο και μπορούν να επηρεάσουν χρόνος φόρτωσης του δικτυακού σας τόπου σε μεγάλο βαθμό. Αν θέλετε οπωσδήποτε διαφημίσεις, τότε επιλέξτε το Google Adsense
 Συμπιέστε τα CSS και Javascript αρχεία :
 Μπορείτε να συμπιέσετε τα Javascript και τα Stylesheet που χρησιμοποιούνται στο θέμα σας.
Για να συμπιέσετε Javascript μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπιεστή Javascript Javascript compressor.
Για τα αρχεία CSS, μπορείτε να αφαιρέσετε τα σχόλια, και αφαιρέστε κενές γραμμές και διαστήματα . Η χρησιμοποιήστε το CSS Compressor , επίσης μπορείτε να συμπιέσετε τα CSS αρχεία σας με το CSS Optimizer.
Με τη χρήση αυτών των υπηρεσιών , μπορούν να αφαιρεθούν οι άχρηστοι κωδικοί , κενές ετικέτες κλπ , έτσι καθαρίζει ο κωδικός και η σελίδα φορτώνει πολύ πιο γρήγορα .
 Απομακρύνουμε τα περίσσεια κενα  " Whitespace "
 Whitespace είναι τα διαστήματα μεταξύ των κωδικών . Η εξάλειψη των περιττών tabs και των spaces μπορεί να βοηθήσει πολύ !
Καθαρίζοντας τον κωδικό σας από αυτά , μειώνετε κατά πολύ τα επιπλέον bytes από το συνολικό μέγεθος της σελίδας σας και θα επιταχύνετε το χρόνο φόρτωσης αρκετά.
 Κρατήστε τον κώδικα σας Καθαρό
 Εάν χρησιμοποιήσετε ένα WYSIWYG editor , τις περισσότερες φορές θα προσθέσει άχρηστο κώδικα στις σελίδες σας , για παράδειγμα , πολλές φορές θα μείνουν κενές ετικέτες (δηλ. <font> < / font > ) .
Η αν κάνετε αντιγραφή κι επικόλληση κάποιου περιεχομένου από κάποιο άλλο site στο δικό σας , τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν αντιγράφετε μόνο το περιεχόμενο . Μαζί με το περιεχόμενο αντιγράφετε και το στυλ της εκάστοτε σελίδας , γεμίζοντας το blog σας με άχρηστους κωδικούς.
Η εξάλειψη οποιασδήποτε από αυτές τις επιπλέον ετικέτες δεν θα επιταχύνει μόνο τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας σας , αλλά θα βοηθήσει σημαντικά στην επικύρωση του HTML σας .
  Μειώστε τον αριθμό των αναρτήσεων που εμφανίζονται στην Κεντρική Σελίδα σας
 Κάθε ανάρτηση που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα σας πρέπει να φορτώνει μαζί με την ιστοσελίδα και αυτό θα καταστήσει την ιστοσελίδα σας να φορτώνει πολύ αργά .
Έτσι, αν μειωθεί ο αριθμός των αναρτήσεων στην αρχική σελίδα σας, τότε ο χρόνος φόρτωσης θα βελτιωθεί σημαντικά .
Εμφανίστε 3 με 5 αναρτήσεις στην αρχική σελίδα , με περίπου 600 λέξεις για κάθε ανάρτηση, είναι κατάλληλα για μια τέλεια ιστοσελίδα .
 ΜΕΙΏΣΤΕ ΤΑ HTTP REQUESTS
 Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των διακομιστών που απαιτεί να συνδεθεί μια ιστοσελίδα για να φορτώσει .
Με τη μείωση των εξαρτήσεων για εικόνες, stylesheets, και script μπορούμε να αποφύγουμε τη συμφόρηση που μπορεί να προκύψει μέχρι το browser να πάρει δεδομένα στο κατέβασμα (HTTP αιτήσεις) των εξωτερικών αρχείων μας . Κατά την κατασκευή ιστοσελίδων θα πρέπει να επιδιώξουμε να μειώσουμε τις εξαρτήσεις και αιτήσεις HTTP.
 Αυτό μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους :
 1 . Φιλοξενήστε όλα τα γραφικά και εικόνες μέσα στο blogger
 Οι περισσότεροι από εσάς χρησιμοποιείτε Πρότυπα που δεν παρέχονται επίσημα από το Blogger . Αυτά Πρότυπα συχνά περιέχουν εικόνες που είναι αποθηκευμένες σε υπηρεσίες όπως TinyPic ή photobucket.
Όταν φορτώνει το blog σας , το πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να συνδεθεί με όλους τους διακομιστές που φιλοξενούνται οι εικόνες σας , Ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε τεράστια καθυστέρηση στο χρόνο φόρτωσης του blog σας .
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε τις εικόνες στο εσωτερικό blogger και να αντικαταστήσετε όλες αυτές τις εικόνες με αυτά .
Το πλεονέκτημα είναι ότι το πρόγραμμα περιήγησης θα πρέπει να συνδεθεί μόνο με τον διακομιστή του blogger κατά τη φόρτωση εικόνων σας και έτσι εξοικονομείτε πολύ χρόνο
 2. Αποφύγετε περιττά social media widgets.
 Το Share του Facebook (που δείχνει τον αριθμό), το retweet και το widget με τα facebook fans , widget από BlogCatalog και mybloglog επηρεάζουν την ταχύτητα φόρτωσης .
Ενώ σε περίπτωση που κάποιο από αυτά έχει προβλήματα downtime θα επηρεάσει άμεσα και την ιστοσελίδα σας.
 3. Αφαιρέστε περιττά Widgets / Scripts που δεν τα  χρειάζεστε
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]
[blogger]

MKRdezign

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget